OPENINGSTIJDEN

Maandag t/m woensdag

Besloten feesten zoals verjaardagen,familiefeesten enz enz. all inclusive vanaf € 19,95 p.p www.2ndfloor.nl/partyfactoryzoeter

Donderdag

Bluese avonden, Live muziek

Vrijdag

Bruiloften,Bedrijfsfeesten,Thema Feesten en Partyen vanaf € 19,95 p.p allin. www.2ndfloor.nl/partyfactoryzoetermeer

Zaterdag

Kijk in onze party agenda

Zondag

Familie feesten

Informatie Besloten feesten

Voor meer informatie kunt u bellen met 079-7600036, of kijk op de party website: www.2ndfloor.nl/partyfactoryzoetermeer

realisatie & ontwerp: www.ouwerkerk.tv - Wijhe

Bovenlangs 1 - Stadshart Zoetermeer - 079-7600036 - info@partyfactoryzoetermeer.nl

Themafeesten

Ook voor de leukste themafeesten zit u bij The Party Factory helemaal goed. U kunt met een klein gezelschap deelnemen of u kunt de gehele avond uitkopen.

Bij een themafeest worden uw gasten ontvangen in style, van een Uncle Sam (Amerikaans feest) tot een lakei (V.I.P. feest). Maak uw wensen kenbaar en wij laten ze uitkomen!

Themafeest arrangement 1

- Rode loper incl. vuurpotten bij ontvangst
- Ontvangstdrankje van prosecco of champagne
- 3,5 uur onbeperkt Drank (Hollandse bar)
- Bediening in de zalen
- 1 DJ gedurende de avond*
- 3 warme hapjes
- Saté buffet incl. salades
- Nootjes en zoutjes op de tafels
- 3,5 uur zaalhuur
- Thema concept zoals Las Vegas, Tropisch of V.I.P. Feest

Vanaf € 39,75 p.p. all inn

Themafeest arrangement 2

- Rode loper incl. vuurpotten bij ontvangst
- Ontvangstdrankje van prosecco of champagne
- 3,5 uur onbeperkt Drank ( Hollandse Bar)
- Bediening in de zalen
- 1 DJ gedurende de avond*
- 3 warme hapjes
- koud/warm buffet naar keuze
- Nootjes en zoutjes op de tafels
- 3,5 uur zaalhuur
- Thema concept zoals Las Vegas, Tropisch of V.I.P. Feest

Vanaf € 44,95 p.p. all inn

* Minimaal 75 personen, onder de 75 personen berekenen wij € 200,00 voor de DJ.

Bel voor al onze mogelijkheden.Wij hebben meer dan 80 feestconcepten
Party Manager Timo 06-53467607


Wij hebben de volgende Thema’s

Aprés Ski London Party
Tijdens deze avond nemen wij u mee naar de Alpen, denk aan Gerlos, Kirchbergen en vooral aan Heidi. Wij toveren The Party Factory locatie om tot een ware “Londener” dit zijn populaire apres-ski tenten in Oostenrijk waar het altijd een groot feest is. De gezelligheid is een combinatie van de juiste muziek, warme entourage en gepaste drankjes.

Sixties Party
Back to the Sixties Party! Bij de entree staat een paparazzi fotograaf die u met een '60 jaren outfit op de gevoelige plaat legt. Twee oude rockers checken de gasten in aan de hand van een 50 jaar oude gastenlijst. Eenmaal binnen ligt er een verlichte dansvloer klaar waar u helemaal uit uw dak kunt gaan op de muziek van Elvis, Abba en anderen.

Een avond een Ster
Op de avond zelf wordt u als een echte celebrity ontvangen. Aan de hand van uw partner loopt u de rode loper over, alwaar de paparazzi fotografen klaar staan om exclusieve foto's te maken.Luxe Hapjes, een mooie cocktail, casino, showdanseressen en als hoogtepunt de look a like van Frank Sinatra of Julio Iglesias is uw avond compleet.

Caribbean Show Party
Uw gasten komen binnen en worden ontvangen door een 'reuze papegaai'. Dit blijkt niet alleen een tropische, maar bovenal ook een zeer vreemde vogel te zijn. De 'papegaai' voorziet de gasten van kleurige bloemenkransjes. De hele avond uit je dak op caribisch muziek incl coctails en limbo shows!

De nacht van de natte zakdoek
In 'De Nacht van de Natte Zakdoek' krijgt u als gast de kans van uw leven. U zult schitteren op het podium en de harten van het publiek doen smelten met uw zoete stemgeluid. Karaoke, Smartlappen Songs, Zwervers kortom 1 avond meedeinen en zingen vanuit de Jordaan.

Great Bang Party
Feestvierend Nederland gaat uit z'n bol tijdens de Great Bang Party! Een knallend feest met een 'bite' waar niemand zich een moment zal vervelen! Just relax & have fun! Niets moet, veel kan en veel mag met de juiste mix van swingende muziek en spraakmakend entertainment.

Duizend en 1 Nacht
Ontdek al het mooie van de Oriënt. Laat uw feest een waar sprookje zijn en treedt samen met uw gasten binnen in de wonderlijke wereld van 1001 nacht. In de prachtige aangeklede ruimte komt al het mooie van de Oriënt samen. Maak samen met de Gulzige Sultan een reis door de kleurrijke steegjes van Marrakech, proef de smaak van verse muntthee op uw tong en geniet van de Arabische klanken die de straatmuzikant ten gehore brengt.

Fout Feessie
U voelt al nattigheid als u wordt ontvangen door een lakei die zich wat vreemd gedraagt en de gasten nogal direct benaderd. Binnen aangekomen gaat werkelijk alles fout, ze zijn uw jas kwijt, uw bestelling vergeten en laten het een en ander uit hun handen vallen.

Christmas Party
Zo kan uw kers(t) verse feest eruit zien: uw gasten komen aan bij de zaal en worden uitbundig begroet door de kerstman met een vrolijk "HoHoHo! HoHoHo!". De sneeuw dwarrelt naar beneden maar binnen is het warm en er heerst een gezellige ambiance.

Disco Party
Voor veel mensen was het discotijdperk de meest opwindende tijd van hun leven. En de muziek uit de seventies en eighties doet hun hart nog altijd sneller kloppen.